site stats

HansTeeuwen.TV

Sinds 21 mei 2008 startte Hans Teeuwen met een eigen weblog, HansTeeuwen.TV.

Het was me met de examens wat ontgaan, maar Hans Teeuwen is (sinds 21 mei 2008) terug! Lange tijd was het wat stiller rond dit ‘vuilgebekte’ genie van de stand-up, maar na zijn korte Engelse trip begin van dit jaar, werpt de Nederlandse cabaretier zich nu op internettelevisie. Op zijn weblog HansTeeuwen.TV staan intussen al een tiental hilarische filmpjes. De huiskamer als belangrijkste decor; beertje Porc, baby Terrence, of een nietsvermoedende persoon aan de andere kant van de lijn als Teeuwens belangrijkste tegenspelers. Af en toe duikt in de filmpjes ook een tweede acteur op, Gummbah, maar zijn aandeel in het hele gedoe blijft vooralsnog beperkt. Een persoonlijke top vijf vinden jullie bij ‘Lees verder’.

  1. HANS BELT: Tele 2
  2. INTERVIEWS: Taal
  3. INTERVIEWS: Een klein vraagtekentje bij Bach.
  4. BABY TERRENCE: Pianoles
  5. BEERTJE PORC: Zit je lekker te kijken?
      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

  1. Pingback: Kladblog V³ » Blog Archive » Hans Teeuwen.TV

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *