site stats

Jo Claes zoekt hulp

met dank aan Greet voor de tip
Onze oud-leraar Nederlands en tevens gevierd auteur Jo Claes zoekt hulp bij het schrijven van een kortverhaal. Via Radio 1 kan je vandaag nog een beginsituatie voorstellen die de schrijver van de nodige inspiratie voorziet.
Vorige maand werd Claes’ nieuwe boek De Zaak Torfs voorgesteld in bibliotheek Tweebronnen te Leuven. Het gaat om een misdaadroman die zich afspeelt in de kunstwereld. Ik heb het boek vorige week uitgelezen en kan alleen maar zeggen: een aanrader en handig voor als je deze vakantie eens niet weet wat te doen (en je “vakantie nemen” hebt aangevinkt in de poll hiernaast, natuurlijk).

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

  1. peter

    Ik heb hem ook gelezen en was aangenaam verrast. Inderdaad een aanrader; de spons over vehikels als ‘De Stenen Toren’, ‘Labrys’ of ‘De man met de witte anjer’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *