site stats

Le Pixar nouveau est arrivé!

De nieuwste Pixar, Wall-E, is nog niet deftig in onze zalen verschenen, of de opvolger geeft al een teken van leven! Deze film zal onder de naam “Up” uitgebracht worden in mei 2009 (bij ons waarschijnlijk in de zomer) en wordt geregisseerd door Peter Docter, de man die ook de regie van Monsters, Inc. op zich nam. De teaser zadelt ons enkel op met vragen, gelukkig is er nog een stukje info losgelaten:

The hero of the film is a 78-year-old man named Carl Fredricksen, who walks around hunched over with a tripod cane. When he was a kid he met a girl named Ellie, who grew up in small midwestern town. The two fell in love and eventually got married. Her dream was always to explore the world and visit paradise falls, but as usually happens, life got in the way. They were never able to make good on their promise, and Ellie eventually passed away. Now Carl is a widower living alone in his small home. Developers are threatening to move him into an old folks home.

      
Geschreven door Tom

5 Reacties

  1. Tom

    Gohnee, ik heb in het verleden nog al eens een kort artikel geschreven 🙂 Omdat ik soms mijn momenten had dat ik de redactie bleef bestoken met nieuwe links, hebben ze me de kans gegeven om die zelf in een artikel te gieten. Stew blijft echter Stew, en Stew staat voor Stefaan en Ewoud…geen zorgen tot paniek!

  2. Ewoud

    Soms krijgen we hier zulke mooie posts binnen dat het een beetje fout zou zijn die onder onze naam te publiceren met louter de toevoeging “met dank aan…”.
    Dit geeft ons ook de mogelijkheid meer tijd te besteden aan nieuwe filmpjes voor volgend seizoen. Want jawel, die komen er wel degelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *