site stats

Bij de derde komkommer rechtsaf

Het is komkommertijd en dat zullen de lezers van Deredactie.be geweten hebben. Persberichten die meer weghebben van reclame dan van wat anders en slechts na minutenlang spitten een vaag informatief fundament onthullen (in casu “Bassie is in trek”), worden klakkeloos omgevormd tot nieuwsberichten voor de nieuwsstroom.
Dat de kwantiteit op nieuwssites primeert op de nieuwswaarde valt in de zomermaanden nog enigszins te begrijpen. Maar wie weet niet dat Adriaan herstelt van een hevige keelkanker en dus zeker niet in staat is tot het inspreken van weginstructies? Bassie en enkele minder bekende nevenpersonages uit de serie Bassie en Adriaan scoren, dat wel, maar Adriaan had twee jaar geleden helaas wat andere zaken aan zijn hoofd…

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *