site stats

Chef in Nood

Het VTM-programma Chef in Nood was gisteren aan haar laatste aflevering toe. In elke aflevering trachtte chef-kok Luc Bellings een restaurant nieuw leven in te blazen. Dat dat soms echt wel nodig was, kan je vaststellen in deze fragmenten. De vraag die rijst: was een portie gezond verstand ook niet voldoende geweest voor de reanimatie van deze eetgelegenheden?

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

  1. Nick

    Ik heb de aflevering met een half oog gevolgd. Ik heb zelden naar zulk een ‘gemaakt’ programma gekeken. De deelnemers waren idd harde gedemotiveerde falers die niet wilde meewerken. Een probleem voor de productiee leek me want ze hebben zo hard hun best gedaan om het beoogde traject van falen, herstellen tot victorie te monteren maar daar was heel wat sfeermuziek en geknip/plak nodig. De zogenaamde opening met 1 tafel (van familie?) was ronduit belachelijk en nam alle geloofwaardigheid weg uit het programma. Hopelijk bevatten de toekomstige afleveringen iets meer inhoud. Ondernemerschap blijft uiteindelik wel iets boeiend om naar te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *