site stats

Angels & Demons: teaser-trailer

Columbia Pictures heeft zojuist de eerste beelden vrijgegeven van Angels & Demons, het vervolg op The Da Vinci Code uit 2006. Hoewel Angels & Demons (Het Bernini Mysterie) eigenlijk The Da Vinci Code voorafgaat, zou de film, mits wat behendig knip- en plakwerk, makkelijk voor een sequel kunnen doorgaan. De regie  is wederom in handen van Ron Howard, en ook Tom Hanks kruipt voor deze bioscoopadaptatie van Dan Brown’s tweede roman opnieuw in de huid van Harvard professor Robert Langdon. Door de langdurige scenaristenstaking in Hollywood werd de release van Angels & Demons verdaagd naar mei 2009. De knappe teaser-trailer kan voorlopig alleen op de officiële website worden bekeken.

      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

  1. Pingback: Filmnieuws v.d.Dag: « the FilmViewer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *