site stats

Dokters en Dochters herbekijken

De laatste rubriek van Man Bijt Hond is dit jaar Dokters & Dochters, een soap geschreven en geregisseerd door de heren van Neveneffecten. Het programma -dat het leven volgt van de families Goedhardt, Welvaert en Quaedaert- heeft nu ook een website waarop je alle afleveringen kan herbekijken. Een aanrader!

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

  1. Robrecht Verstraete

    Niettegenstaande ‘Man bijt Hond’ bijna altijd af komt met goede rubrieken vind ik het ‘dokters en dochters-rubriekje’ gemaakt door de immersypathieke jongens van het cultuur- en volksentertainers: ‘Neveneffecten’een uitermate geslaagd iets. Bij deze wil ik vermelden dat de voorbije seizoenen van neveneffecten én Willy’s en Marjetten ook tot de ‘ojoowreedwijsdemax-achtigen’ behoren. (Maar dit is misschien zo aangezien ik van het Oost-Vlaamse, Maldegem en Eeklo kom)
    En om het op z’n Dokters en Dochters’ af te sluiten:
    doe zo voort jongens,…
    doe zo voort…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *