site stats

Bifidus ActiRegularis

Is Activia dan toch niet zo onschuldig als het lijkt?

      
Geschreven door Stefaan

7 Reacties

  1. Maarten

    Mij stoort vooral het enorm ongepaste gebruik van het woord “transit” in die reclamespots. zeker als je bedenkt dat het woord, naast “doorvoer” evengoed “tussenstop” kan betekenen. Ik vraag me af op welke betekenis van het woord de reclame nu net doelt.

  2. Michielus

    Mooi mooi :).
    De dokter heeft zelf ook een probleem blijkbaar, bij hem is er geen missynchronisatie tussen spraak en lippen, maar wel tussen de tekst die hij uitspreekt en de plaats waarnaar hij kijkt ;). Wel fijn om weer een filmpje op Stew te hebben en om gastacteurs te zien opduiken…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *