site stats

De winnaars van The Block Hoegaarden

UPDATE: Met zeer ruime voorsprong… Cedric en Lien! Olé!
Dinsdagavond is het zover: in een live finale worden de winnaars van het spraakmakende The Block Hoegaarden bekendgemaakt. Een kleine voorstelling van de koppels, telkens met filmpje achter hun namen:

 • Marc en Nadine
  Het koppel uit Bierbeek dat voor de meest hilarische discussies zorgde. Marc heeft zijn eigen keukenzaak A+ Keukens, die hen uiteindelijk de das heeft omgedaan. Een keuken goedkoop verkopen aan een vriend en dan terugkopen was volgens het reglement niet zo koosjer. Omdat ze niet meedingen naar de finaleprijs, roepen ze op om te stemmen voor Cedric en Lien.
 • Cedric en Lien
  Het jongste koppel dat vaak werd omschreven als het verstandigste van de hoop. Cedric ziet eruit als een macho type, maar is dat helemaal niet. Dit koppel deed het zonder de hulp van aannemers en zou het dus echt verdienen om met de hoofdprijs naar huis te gaan.
 • Mike en Sandra
  Het arrogantste koppel uit The Block (en dan vooral de vrouw). Zette Marc een hak door te verhinderen dat hij zijn keuken kon plaatsen. Beschuldigde Marc onterecht van diefstal, maar stal zelf tijdens een cameraproef de camera van een ander koppel.
 • Kim en Kathleen
  Beiden actief in het leger. Van de vrouw zou je dat nog verwachten, maar de man is zo zwijgzaam en timide dat ik hem niet meteen de strijd in zou sturen. Verder een relatief kalm koppel dat niet veel interessante tv opleverde. Je zou je al gaan afvragen hoe ze destijds door de selectie van VT4 zijn geraakt.
      
Geschreven door Ewoud

5 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *