site stats

Bedankt, iTunes

Onlangs was ik naar een specifiek muzieknummer op zoek voor de montage van een filmpje. Omdat ik het niet meteen elders kon vinden, besloot ik over te gaan tot mijn eerste aankoop op iTunes. Een kleine euro op mijn VISA-rekening later downloadde ik het lied, om dan tot de vaststelling te komen dat ik er helemaal niets mee kon aanvangen. Geen enkel video- of audiobewerkingsprogramma stond mij toe om het m4p-bestand in te voegen en het gebruik ervan in een persoonlijke video was dus totaal uit den boze. Blijkbaar moet je die downloads eerst door een clandestien programma halen vooraleer je er echt mee aan de slag kunt. De meest verspilde 99 cent van het jaar, dat wel.

iTunes

      
Geschreven door Ewoud

9 Reacties

 1. Mickie

  Je zegt: “Een kleine euro op mijn VISA-rekening later…”
  Zou dat eigenlijk “af mijn rekening” moeten zijn? Uiteindelijk komt er toch geen eurocent bij? Kan iemand me helpen bij deze zware kwestie?

 2. Ewoud

  Mickie,
  Af mijn rekening is het sowieso nooit. Je bedoelt waarschijnlijk ‘van mijn rekening’.
  Dit kan, in het geval ik met rekening mijn VISA-bankrekening bedoel. Die heb ik evenwel niet.
  Ik bedoelde het hier als ‘aanrekening’ en daar komt door deze aankoop een extra item bij te staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *