site stats

Stefaan Declercq wordt 22

Stefaan Declercq wordt 22

Veel heb ik hier niet aan toe te voegen. Gisteren in Het Journaal van 7, vanochtend in een extra nieuwsbulletin. Ik ben er helaas niet in geslaagd het fragment op te nemen, maar Ludo (van den audio) zond me dit geluidsfragment door… Gelukkige verjaardag, Stefaan!

      
Geschreven door Ewoud

10 Reacties

  1. buddha

    Dikke proficiat Stefaan! Voor je nieuwe levensjaar wens ik je veel geluk, gezondheid en succes toe. Maar voornamelijk een creatief 2009 waarin je bruist van de fantastische ideeën die je kan uitwerken!

    Happy Stew -euh- B-day!

    Aloha a hui hou (aloha untill we meet again)

    bud(dha)

  2. Pingback: Asfaltkonijn » Dirty Mind wedstrijd : De Winnaars!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *