site stats

Videozone

Mike Barlow op deredactie.be
De crew: eindelijk verdwenen van deredactie.be!

Voor de allereerste keer sinds haar lancering, intussen ook alweer een jaar geleden, heeft deredactie.be eindelijk een eerste deftige aanpassing ondergaan: de videozone. Een verbetering? Jazeker, want die videobalk had meer na-, dan voor-delen. Een leuk nieuw element dus, en ik hoop dat bij deze ook alle problemen met hun videospeler (beeld zonder geluid, geluid zonder beeld, geluid op verkeerd beeld, dubbele geluidsband…) definitief tot het verleden mogen behoren. Hopelijk is het ook niet de laatste aanpassing die de nieuwssite zal ondergaan (er zijn nog wel een aantal zaken die voor verbetering vatbaar zijn), en wie weet, vinden we het over vijf, zes, zeven jaar jammer dat deredactie.be wordt opgedoekt en vervangen door een spiksplinternieuwe.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

  1. Mickie

    Het is een sterke verbetering. Gisteren werkte de videobalk even niet, maar dat lijkt vandaag opgelost.
    Tof dat je nu meerdere afleveringen van programma’s kan herbekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *