site stats
Geschiedenis aan de K.U.Leuven

Geschiedenis aan de K.U.Leuven

Tijdens het studeren van de cursus Geschiedenis van Rome leer je nog eens iets bij. Blijkt dat de Egyptenaren onder Cleopatra VII al een vergevorderd alfabetisch schrift hadden ontwikkeld! Ze hanteerden dit in hun cultus van de farao Fré Wall de honderdste, afstammeling van de Papriciërs.

Geschiedenisles aan de K.U.Leuven

      
Geschreven door Ortwin

4 Reacties

  1. Stefaan

    Jullie hebben verdorie afbeeldingen in die cursus staan!

    Als u op dat examen trouwens een plaats moet situeren op een blinde kaart, dan doet u dat best als volgt: de hand wat laten cirkelen over een vrij groot gebied, even het gezicht van uw prof bestuderen, de hand wat verder laten zakken, nog even opkijken om te zien of hij nog altijd geen al te gek gezicht trekt, en dan landt u altijd wel op de juiste plek…

  2. wouter vdh

    Idd man, prentjes in je cursus! Wij hadden nog zo’n acco blokken kei saai en enorm veel van de allom gevreesde Mooren (of hoe je het ook schrijft) en nee Stefaan kaarten aanwijzen bij hem ging niet zo hoor 🙂 Of je hoorde hem brullen tot op de gang! Net zoals toen je ergens 20 jaar naast zat ofzo! Oudheid, het is een rare bende, echt vakidioten! Vooral die ik in 3de jaar gehad heb voor geschiedenis van het romeinse rijk ofzoiets, die altijd begon met te bidden en mij op het examen de huid vol gescholden heeft omdat ik volgens hem de bijbel niet genoeg kende en durfde leren aan een Kath Univ 🙂 Alleszins lang vervlogen tijden, en wat we nu leren is zo mogelijk nog nuttelozer dus ja 🙂

    mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *