site stats

I made a lot of enemies working on this film

De extra’s op een dvd van een Hollywoodfilm staan er vol van: het gestoef en geslijm aan het adres van collega’s. Everyone did a fantastic job. It was wonderful working with this amazing team. I made a lot of new friends working on this film. En zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Een mens vraagt zich af wat er allemaal van aan is. Wij maakten er al eens een parodietje op, en naar aanleiding van de recente scheldtirade van Christian Bale op de set van Terminator Salvation, vindt u bij ‘Lees verder’ een top drie van incidenten op een filmset. Persoonlijk zie ik veel liever die filmpjes tussen de extra’s staan, dan het eindeloze geleuter…
UPDATE: Christian Bale heeft zich intussen al uitvoerig geëxcuseerd voor zijn uitval.

Tijdens de opnames van I Love Huckabees kwam het meermaals tot een dispuut tussen actrice Lily Tomlin en regisseur David O. Russell.

Christian Bale vliegt uit tegen director of photography Shane Hurlbut op de set van Terminator Salvation wanneer deze tijdens de opnames voor de tweede keer door de achtergrond loopt. Beluister zeker ook even de remix van de uitbarsting: nu al een hit op YouTube.

Af en toe gaat het er wel eens amuzant aan toe, zoals hier op de set van After The Sunset

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *