site stats

Tremelo ziet het weer (te?) groot

Op Deredactie.be dit weekend: het gemeentebestuur van Tremelo heeft president Obama uitgenodigd om mee de heiligverklaring van Pater Damiaan te komen vieren. “Maar met Hillary zijn we ook al tevreden”, aldus de burgemeester.
We gaan even hypothetisch: stél dat Obama niet komt, stél dat Hillary geen zin heeft, DAN NOG moet er een cameraploeg aanwezig zijn om de afwezigheid van beiden te filmen. Ik ruik hier In De Gloria. En ik riek dat graag.

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

  1. Van den Brande michel

    Den erevader van Tremelo ziet het zeker te groot.Hijzelf stuurt zijn kat wanneer er in juli 08 hem gevraagd werd om 3 vlaggen van pater Damiaan af te geven aan pater Felix die nu in Kalaupapa-molokai verblijft.Hij werd uitgenodgd om deze te overhandigen in naam van alle Tremelorenaars wanneer pater Felix een bezoek kwam brengen in Lillo-Antwerpen en daar een eremis bracht.Was het misschien niet belangrijk genoeg?De vlaggetjes van pater Damiaan waren ginder in Molokai rot en versleten.Het had een mooie geste van hem geweest om deze te mogen overhandigen.Ik heb zelfs geen excuus gekregen,geen telefoon,geen briefje?Nu wil die pinokio hebben dat Obama naar hier komt?effe lachen zeker!!!!!Ik heb toen die vlaggetjes zelf geschonken en heb ze zelf gekocht.Ze hangen nu in het kerkje van pater Damiaan in Kalawao,het museum en in de kerk van Kalalaupapa-Molokai.Ook nog wat ze beweren dat Pater Felix niet naar Rome kan gaan omdat hij te oud is voor de heiligverklaring,is een leugen!In Juli komt hij naar mij in berendrecht een goede dag zeggen en de evolutie vertellen van de renovatie van het St Philomena kerkje van Damiaan.Maandelijks stuurt hij mij foto’s van de verbouwingswerken.Ik volg alles van A tot Z over het verloop ervan en ben bijna om de 14 dagen met pater Felix in gesprek.Ook met m’n vrienden die daar wonen krijg ik informatie.Heel wat anders wat ze hier in de krant schrijven! En dat die “erevader van Tremelo niet aan m’n deur komt hé,die krijgt hij tegen zijn neus!(de te hooggevlogen meeloper)Mens toch ,ken uw wereld !
    reacties welkom .Ik weet nog meer!!

  2. Van den Brande michel

    Den erevader van Tremelo ziet het zeker te groot.Hijzelf stuurt zijn kat wanneer er in juli 08 hem gevraagd werd om 3 vlaggen van pater Damiaan af te geven aan pater Felix die nu in Kalaupapa-molokai verblijft.Hij werd uitgenodgd om deze te overhandigen in naam van alle Tremelorenaars wanneer pater Felix een bezoek kwam brengen in Lillo-Antwerpen en daar een eremis bracht.Was het misschien niet belangrijk genoeg?De vlaggetjes van pater Damiaan waren ginder in Molokai rot en versleten.Het had een mooie geste van hem geweest om deze te mogen overhandigen.Ik heb zelfs geen excuus gekregen,geen telefoon,geen briefje?Nu wil die pinokio hebben dat Obama naar hier komt?effe lachen zeker!!!!!Ik heb toen die vlaggetjes zelf geschonken en heb ze zelf gekocht.Ze hangen nu in het kerkje van pater Damiaan in Kalawao,het museum en in de kerk van Kalalaupapa-Molokai.Ook nog wat ze beweren dat Pater Felix niet naar Rome kan gaan omdat hij te oud is voor de heiligverklaring,is een leugen!In Juli komt hij naar mij in berendrecht een goede dag zeggen en de evolutie vertellen van de renovatie van het St Philomena kerkje van Damiaan.Maandelijks stuurt hij mij foto’s van de verbouwingswerken.Ik volg alles van A tot Z over het verloop ervan en ben bijna om de 14 dagen met pater Felix in gesprek.Ook met m’n vrienden die daar wonen krijg ik informatie.Heel wat anders wat ze hier in de krant schrijven! En dat die “erevader van Tremelo niet aan m’n deur komt hé,die krijgt hij tegen zijn neus!(de te hooggevlogen meeloper)Mens toch ,ken uw wereld !
    reacties welkom .Ik weet nog meer!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *