site stats

The Onion

met dank aan Wietstock voor de tip
Kent u The Onion al? Het is de naam van een zoveelste groot Amerikaans nieuwsstation (zoals daar zijn: CBS News, MSNBC, CNN…), met dat verschil dat The Onion uitsluitend fake news brengt. Het interessantste onderdeel op de uitgebreide Onionwebsite zijn zonder enige twijfel de filmpjes. Alles ziet er levensecht uit, waardoor u in den beginne misschien even in de waan zal zijn dat u naar non-fictie zit te kijken. Wat mij betreft, één van de beste parodieën op de typische nieuwsverslaggeving van de grote Amerikaanse televisienetwerken. Bij ‘Lees verder’ enkele van mijn favoriete reportages na een uurtje Onion News Network.


Courageous Man Refuses To Believe He Has Cancer


Are Violent Video Games Adequately Preparing Children For The Apocalypse?


Extreme Weather Alert: Meteorologists Predict Intensely Brisk Autumn

      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *