site stats

Dan toch geen film!

Mijn dag was goed toen ik dit bericht las. Laten we hopen dat het hier niet gaat om een flauwe éénaprilgrap, maar er komt dan toch geen film van F.C. De Kampioenen! Hip, hip, hoera! We worden er al wekelijks mee gepest op Eén, uit de bioscoop blijft de serie dus (voorlopig) weg. De film komt er niet, omdat niet alle acteurs zich kunnen vinden in het sterke scenario (aldus een mededeling op de website van F.C De Kampioenen).

Sinds wanneer doen ze daar moeilijk over scenario’s? Zijn er dan opeens toch bepaalde acteurs die vinden dat het nu maar eens gedaan moet zijn met Carmen die altijd dezelfde roddels verspreid (maar eigenaardig genoeg altijd opnieuw door iedereen geloofd wordt), Boma die geen voorzitter meer wil zijn (maar dan op het einde van de aflevering toch altijd weer wel), Fernand die het voetbalclubje een poets wil bakken (maar na ontmaskering dan toch altijd zelf het slachtoffer wordt van zijn pesterijen). Het zou me niets verbazen wanneer An Swartenbroekx en collega’s zich bij het lezen van deze post afvragen: Wie heeft er ons filmscenario gelekt…

      
Geschreven door Stefaan

4 Reacties

  1. Stefaan

    @pj: Ik zie niet meteen in hoe die twee zaken met elkaar in verband staan. Hopelijk wordt ook de TV-serie snel afgevoerd, en komt er op die manier wat geld vrij om na meer dan vijtien jaar eindelijk eens iets grappigs in elkaar te steken voor zaterdagavond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *