site stats

Bruno: Delicious Journeys…

Zojuist werden de eerste beelden vrijgegeven van The Brüno Movie, of voluit: Bruno: Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt. Na Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan, en Ali G Indahouse, krijgt ook het derde alter ego van de Britse komiek Sasha Baron Cohen zijn eigen film. Ditmaal dus over het leven van Brüno, een homoseksuele Oostenrijkse modejournalist die wat zijn verslaggevingscapaciteiten betreft zeker niet moet onderdoen voor zijn collega uit Kazachstan. Vanaf 8 juli in de Belgische zalen.

Get the Flash Player to see this player.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

  1. Toomas

    Ik denk eerlijk gezegd dat ze geleerd hebben uit de fouten van borat en nu nog 10 keer zo goed gaan zijn: ze hebben nu gewoon nog meer mensen gekloot, en de visie over homoseksualiteit in sommige delen van Amerika wordt pijnlijk duidelijk…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *