site stats

Deredactie.be ondergaat facelift

De verkiezingen naderen met rasse schreden, en naar goede gewoonte pakken ze het bij de VRT opnieuw groots aan. We mogen ons niet alleen verwachten aan een hele resem nieuwe programma’s (met hopelijk eenzelfde knappe intro), maar ook de nog altijd spuuglelijke deredactie.be zal naar aanleiding van de verkiezingen eindelijk een grondige facelift ondergaan, en dit al vanaf volgende week maandag 4 mei.

De site wordt overzichtelijker qua opbouw en er worden interactieve elementen, zoals fora, aan toegevoegd. Bovendien is het de bedoeling dat de journalisten van deredactie.be voortaan ook zelf achter het nieuws aangaan. Toen de site werd opgestart, moest deredactie.be vooral een doorgeefluik zijn van nieuws dat door de radio- en tv-journalisten van de VRT was opgepikt. Maar vanaf maandag zoeken dus ook de online journalisten, gewapend met kleine handheld camera’s naar scoops. (De Morgen, 29/04/’09)

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

  1. pj

    Dacht dat jij op de webredactie werkte? Dus jij bent toch dat ‘doorgeefluik’ van vroeger dat nu als ‘online journalist’ op zoek gaat naar ‘scoops’, of niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *