site stats

The Princess and the Frog

The Princess and the Frog

Met The Princess and the Frog lijkt Walt Disney goed op weg om na zovele magere jaren nog eens een goede animatiefilm af te leveren. De laatste tien jaar slaagde de wereldberoemde animatiestudio er niet meer in de magie en kwaliteit te leveren die zo kenmerkend waren voor Walt Disney’s classics van de jaren negentig. Disney wil het roer definitief omgooien en keert met The Princess and the Frog terug naar de traditionele animatiefilm in 2D, en na Jasmine, Belle, Ariel, mogen we ons begin volgend jaar verwachten aan prinses Tiana.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

  1. wouter vdh

    Ziet er niet slecht uit! Ben benieuwd, want een studio als Disney moet toch nog enkele klassiekers kunnen produceren. Zeker de setting (New Orleans in de jaren 20) biedt volgens mij veel mogelijkheden, en met de humor zit het precies ook al snor. Eentje om naar uit te kijken.

    mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *