site stats
The Button

The Button

Arthur en Norma Lewis staan voor een verscheurende keuze: drukken of niet?

Voor de fans van Cameron Diaz is er goed nieuws. Begin volgende maand mogen we haar nieuwste film The Box (trailer) in onze zalen verwachten. De plot? Het gezin Lewis ondervindt financiële moeilijkheden en dreigt hun woning te moeten verkopen, totdat ene Arlington Steward (Frank Langella) komt aandraven met zijn box. In dat doosje zit een knop. Norma en Arthur Lewis krijgen volgende keuze voorgeschoteld: als ze op de knop duwen, zullen er twee dingen gebeuren. Iemand, ergens op deze wereld, die ze niet kennen, sterft, maar voor die ene druk op de knop ontvangen ze wel 1.000.000 dollars. Een moeilijke keuze. Voor sommigen dan toch.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *