site stats

Tweede Wereldoorlog beknopt

Nadat het Duitse Rijk in 1914 de neutraliteit van België schendt, is dat voor Groot-Brittannië de aanleiding om het Duitse Rijk de oorlog te verklaren.

Ergens in de loop van volgend jaar (een precieze datum is er voorlopig nog niet) mogen we ons verwachten aan The Pacific, het vervolg op de indrukwekkende en meesterlijk geregisseerde TV-serie Band of Brothers uit 2001. Van producers Tom Hanks en Steven Spielberg en met een budget van enkele honderden miljoenen dollars wordt dit ongetwijfeld even straffe televisie. Maar voor diegenen die op voorhand graag even de belangrijkste momenten van die Tweede Wereldoorlog nalezen, is er deze hilarische stripboekversie van Angus McLeod. Voor een overzicht van WOI klik hier. Bij ‘Lees verder’ tenslotte vindt u de trailer van The Pacific.

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *