site stats

De winnaars van The Block Gent 2009

UPDATE: Didier en Sofie hebben The Block Gent gewonnen!

The Block Gent: de finale

Vanavond wordt de finale van The Block 2009 live uitgezonden vanuit Gent en weten we welk duo uit het VT4-programma dit jaar met het geld gaat lopen. Net zoals vorig jaar maken we graag even tijd om jullie in sneltempo kennis te laten maken met de koppels van dit jaar.

 • Michel en Ellen
  Michel en Ellen hadden elkaar voor de aanvang van The Block nog nooit gezien. Het zijn sterk uiteenlopende karakters, wat soms zorgde voor ijselijke stiltes of geruzie over de verdeling van de eventuele winst. Uiteindelijk kreeg Michel zijn zin en werd 60-40 overeengekomen.
 • Didier en Sofie
  Alias “bie en prot”. Sympathiek duo dat volgens mij het publiek volledig achter zich heeft. Noem ze gerust de Cedric en Lien van deze editie van The Block -en laat dat nu net het koppel zijn dat vorig jaar gewonnen heeft.
 • Hugo en Nadine
  Als Didier en Sofie de Cedric en Lien zijn van deze reeks, dan is dit duo zonder twijfel een weerspiegeling van Mike en Sandra. De arrogantie druipt ook hier van de vrouw af en hoewel de man ongetwijfeld een ferme klusser is, zal hun gedrag hen bij de stemming de das omdoen.
 • Jurgen en Cindy
  Het meest kalme koppel van de hele Block, maar dat heeft natuurlijk te maken met het feit dat ze pas in de helft van de reeks het appartementsblok betraden. Stak bij de laatste kamerprijs 5.000 euro op zak en ik denk dat het daarbij zal blijven.
 • Speciale vermelding voor Sanchez, die deze reeks nog meer naar voren werd geschoven als de klusexpert bij uitstek! Maar de naam van zijn boekenreeks kon toch iets origineler, niet?
      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

 1. Pink Lady

  Allé het minst onsympathieke koppel heeft gewonnen, proficiat!
  Ik ben al blij dat die Pieter en Aleksandra niet meer meededen. Neen echt, het kunnen mijn hormonen zijn, maar ik werd echt misselijk van diene Pieter en zijne seksistische neanderthaler praat…

  Ik moet echt eens stopen met die reality programma’s 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *