site stats

Tip voor weerman Frank

Tip voor Frank Deboosere: waarom niet het aantal monitoren in jouw weerstudio halveren?

Om onze CO2-uitstoot te verlagen, doen we er inderdaad goed aan om na gebruik elektronische toestellen uit te schakelen, Frank. Maar er kan mijns inziens nog zoveel meer gebeuren, en dan vooral in die weerstudio van je. Of heb je echt tien monitoren nodig om het weerbericht te voorspellen?

      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

  1. van rijn marga

    Franf deboosere zou wel eens eerlijk mogen zijn met het weergeve van de temperatuur. roeger waren we gelukkig als de bloemen op de graven niet bevroren. Nu vindt Frank als normale max. temperatuur 8 graden. Proficiat Frank.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *