site stats

Lenaerts en De Pauw voor Studio 100

Het is van Mannen op de rand van een zenuwinzinking geleden dat we Tom Lenaerts en Bart De Pauw nog eens samen aan het werk zagen. Eerstgenoemde maakte in de tussentijd de knappe dramareeks De Parelvissers en presenteert op dit moment het achtste seizoen van De Pappenheimers op Eén. De tweede is verantwoordelijk voor Het Geslacht De Pauw, een meesterlijke parodie op De Pfaffs en consorten, en schreef het scenario voor de populairste Vlaamse film. Na negen jaar zullen we de twee weldra nog eens samen aan het werk horen in de nieuwe Studio100-film Wickie De Vinking. In deze live-action prent spreken Lenaerts en De Pauw de stemmetjes in van respectievelijk Tjure & Snorre, twee Vikings die elkaar voortdurend in de haren vliegen, maar eigenlijk niet zonder elkaar kunnen (de kinderserie loopt sinds kort op vtmKzoom). Verlenen voorts hun stem: Jan Decleir, Tuur De Weert, Walter Baele, Koen Crucke, Filip Peeters, Lucas Van den Eynde en Kristel Verbeke van K3. De film verschijnt op 31 maart van dit jaar in onze bioscoopzalen.

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *