site stats

Share avec ton grand père

Als dat geen originele campagne is voor VOO, zeg gerust de Waalse tegenhanger van Telenet. Het bedrijf gaat de strijd aan met Belgacom en probeert klanten te ronselen voor haar internetformules. En zeg nu zelf: we delen wel alles op Facebook, YouTube of Twitter, maar wat zijn je grootouders daarmee? Share avec ton grand père schakelt de brievenpost in en bezorgt ze een afgedrukte versie van je website, foto’s of zelfs een VHS van je YouTube filmpje. Jammer dat er enkel geleverd wordt in gebieden waar VOO beschikbaar is, want we hadden maar al te graag een old-school VHS versie van onze filmpjes bijgezet in het STEW Museum te Los Angeles.

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *