site stats

Paradoxale zeep: de Dettol No-Touch dispenser

Op televisie wordt de laatste tijd heel wat reclame gemaakt voor een zeepdispenser met sensor. Want, zo beweert een reclamespot, de bovenkant van het pompje waarmee je op de traditionele wijze zeep op je hand pompt zit boordevol bacteriën van de kwaadaardige soort. Een stelling die ik best wil geloven, daar zit het probleem niet. Maar die bacteriën was ik er dan toch meteen af door met de zeep in kwestie mijn handen proper te schrobben?

Je flacon heeft dus wel een hippe dispenserfunctie, maar men suggereert dat de inhoud niet eens in staat is om je handen van de meest alledaagse vuiligheid te vrijwaren. Die Dettol laat ik liever in het winkelrek staan!

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *