site stats

Hoe verknoei je een logo in 4 stappen?

Ik heb veel bewondering voor het productiehuis Woestijnvis en steek dat nooit onder stoelen of banken. Maar van degelijke websites of dvd’s hebben ze helaas geen verstand. Toen ik vanochtend door de Fnac wandelde, merkte ik een nieuwe dvd-uitgave op van In De Gloria. Wat me meteen opviel was dat die veel compacter en vooral de helft goedkoper is dan de vorige box. Nee, hier lieg ik een beetje: wat me meteen opviel was het Canvas-logo onderaan!

Je zou haast gaan denken dat het hier om een illegale kopie uit China gaat. Wie zich zelf eens wilt uitleven in Photoshop maar helaas niet over het Woestijnvisgen beschikt: verderop een cursus ‘logo’s verknoeien voor dummies’ in vier eenvoudige stappen!

We beginnen met de oude stijl.

En voor de volledigheid, hierbij nog het echte logo:

Om met de woorden van een wijs man af te sluiten: ander en beter!

UPDATE: Op de dvd-box van De Flandriens staat hetzelfde foute logo, op de nieuwe box van Het Eiland staat dan weer het oude Eén-logo…

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *