site stats

Bart Peeters maakte de ideale plaat

De ideale man is de vierde plaat van Bart Peeters en met zekerheid kan ik je zeggen: er zit nog steeds geen sleet op het niveau van zijn nummers, laat staan op het amusementsgehalte van de daarbij horende concertreeks. We keken in de Arenberg naar één van zijn uitverkochte optredens en genoten van elke -nog steeds door ideale muzikanten voortgebrachte- noot. Bart Peeters is een man die hevige shownummers als Slaapwals probleemloos afwisselt met een stukje cabaret en is bij mijn weten de enige zanger die ontroerend over een onderwerp als Terlenkabroeken kan zingen. Vier jaar na ons vorige gesprek en acht minuten voor het opgaan stelden we hem enkele vragen…

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *