site stats
Tickets voor de FC De Kampioenen tentoonstelling

Tickets voor de FC De Kampioenen tentoonstelling

In de kerstvakantie kan je in Antwerpen Centraal gaan kijken naar FC De Kampioenen Expo, een tentoonstelling waarin onder andere de decors en rekwisieten van de populaire reeks opgesteld staan. Daarbij hebben we wel enkele bedenkingen…

De toegangsprijzen kan je online vinden en op het eerste gezicht zou je denken dat die door Fernand zijn opgesteld. Kijk vooral naar het woord ‘voordeel’ en de toelichting onderaan.

Maar dat is niet alles: hieronder zie je een foto van het cafédecor van FC De Kampioenen.

En hier zie je een foto van het decor dat op dit moment opgesteld wordt in Antwerpen Centraal:

Ligt het aan mij, of ziet dat tweede decor er verdacht nieuw uit? En komt de zin ‘wandel door de echte decors’ daardoor niet een beetje ongeloofwaardig over?
UPDATE: Blijkbaar werd van het café een gedetailleerde replica gemaakt die iets groter is dan het origineel, zodat meer volk er gelijktijdig een pintje kan drinken.

      
Geschreven door Ewoud

4 Reacties

  1. Robin

    Op het einde van de expo kunnen de bezoekers een pintje gaan drinken of iets anders. Omdat dit anders te klein zou zijn hebben ze een groter café gemaakt zodat er ook meer mensen kunnen zitten -.-

  2. Mooren P

    Indien het nog belgische franken zouden zijn, zie je geen kat. Men vroeg aan het winket 18 euro(726,11 fr) voor kindjes 12(484,07 fr)voor een bijna kinderprogramma,niet kindvriendelijk.
    Schande, Ik ben niet binnen geweest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *