site stats
Gratis bestek bij Delhaize

Gratis bestek bij Delhaize

Bij Delhaize is het feest: je kan er sparen voor gratis besteksets. De methode is simpel: je spaart gewoon wat zegeltjes en voor je het weet heb je een bestekset te pakken. Omdat je een olifant in de kamer best nog even introduceert, hebben wij de banner aangepast voor een gezin van 4.

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

  1. Sp

    @ sd Jep. 20 zegels van 20 euro = 400 euro. Dan heb je een vork, een mes, een lepel en een dessertlepeltje. Maar meestal zitten er 4 mensen in een gezin, dus gaat die 400 euro maal 4 = 1600 euro! Echt wel een schande, als je bedenkt dat dat normaal voor een gezin nog geen 40 euro zou kosten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *