site stats
Het rode vlak, voor uw gemak

Het rode vlak, voor uw gemak

Deze week merkte ik op de bus van Brussel naar Leuven (358, mocht het je interesseren) een fascinerende affiche op. Ik zat helaas te ver om er een duidelijke foto van te maken, maar heb hem even nagefotoshopt -de clipart-afbeeldingen en slogan zijn authentiek.

Wablief? Dus als ik met een volle blaas zit op een drukke N-weg, mag ik de alarmknop gebruiken om het voertuig te verlaten? Ik kan alleen maar hopen dat het hier om een eigen fabricaat gaat van een gefrustreerde buschauffeur die zijn bus noodgedwongen moest schoonmaken na de nachtdienst op een uitgaansavond. Of nee, ik kan De Lijn ook gewoon enkele suggesties doen voor nieuwe affiches. Creatief omspringen met noodmateriaal: ik maakte alvast een zomer- en wintereditie.

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *