site stats
Hands Up for Fresh Talent!

Hands Up for Fresh Talent!

Interimkantoor Randstad en muziekplatform Sonic Angel (waarover we het eerder al even hadden) slaan de handen in elkaar en geven jong muzikaal talent een kans. In het kader van hun actie Hands Up for Fresh Talent! werden drie Sonic Angel toppers geselecteerd: Alice Avery, Jerusalem Syndrome en Barefoot and the shoes. Hun volgende stap is stemmen ronselen via een exclusieve Facebook-pagina, want tot eind juni dingen ze mee naar een plaatsje op een groot zomers festivalpodium.

STEW.be zou STEW.be niet zijn mochten we deze post niet voorzien van enig stemadvies en van een totaal gebrek aan onpartijdigheid. De Leuvense formatie Barefoot and the shoes doet best aardige dingen en komt uit dezelfde streek als de auteur van deze post, dus waarom hen niet snel een stem geven?

Wie de groepen live aan het werk wil zien, kan dat nog op volgende dagen:

  • 04/05 – Leuven
  • 05/05 – middag Louvain-La-Neuve, avond Luik
  • 12/05 – middag Antwerpen, avond Gent
      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *