site stats
The Adventures of Tintin: teaser-trailer

The Adventures of Tintin: teaser-trailer

Met aan het roer niemand minder dan Steven Spielberg, en aan zijn zijde de al even getalenteerde Peter Jackson, wordt The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn de absolute blockbuster van het najaar. De film is niet gebaseerd op één bepaalde strip van Hergé, maar is een bewerking geworden van de verhalen ‘De krab met de gulden scharen’, ‘Het geheim van de Eenhoorn’ en ‘De schat van Scharlaken Rackham’. Van de prent werden vandaag alvast een korte teaser-trailer en twee posters (dit laatste onder ‘Lees verder’) op de wereld los gelaten. Laat ons nu alleen nog duimen voor een wereldpremière in België.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *