site stats
De Stoofpod – aflevering 6

De Stoofpod – aflevering 6

Het STEW-team dook vorige week even in de opnamestudio en er ontsproot zowaar een nieuwe episode van De Stoofpod. Muziek is van Lumbago, featuring Ortwin Huysmans (jawel, de broer van).

Meewerken aan een volgende aflevering? Dat kan! Je hebt een professionele opnamestudio te leen? Dat vinden wij tof! Laat het ons even weten via ons contactformulier en wij zorgen ervoor dat de tweede aflevering van reeks 2 wat minder lang op zich laat wachten én van een beduidend betere audiokwaliteit is. De kwaliteit van de inhoud valt helaas zelfs met deftige opnameapparatuur moeilijk recht te trekken. Veel luisterplezier!

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *