site stats
Creatief met kaart

Creatief met kaart

Marketingbureau’s die iets met Google Maps doen: altijd fijn. Een tijdje geleden kwamen we deze campagne voor Disneyland tegen, waarin een reuze-Goofy GVR-gewijs langs je huis wandelt om je mee te nemen naar het bekende pretpark. Een beetje zoals Chaos In Your Town, maar dan wat kindvriendelijker.

Ook de dames en heren van Magnum zijn creatief met kaart: ze lanceerden vorige week de tweede editie van de Magnum Pleasure Hunt. De gameplay doet denken aan videospelletjes uit lang vervlogen tijden, maar de omgeving waarin je speelt is levensecht: aan de hand van Bing Maps en duizenden foto’s werden steden als  Parijs, New York en Rio De Janeiro tot speelveld omgetoverd. Dat de hoofdrolspeelster een niet onknappe en erg lenige deerne blijkt (in het echte leven blijkbaar een Franse balletdanseres), maakt het er alleen maar fijner op.

Een amusant spelletje dus, dat je zeker eens moet proberen. Enkele frisco’s in je diepvriezer zijn in dat geval aan te raden; je krijgt er goesting van.

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *