site stats
Win een Breaking Bad-pakket (met inbegrip van seizoen 5)!

Win een Breaking Bad-pakket (met inbegrip van seizoen 5)!

Win het gloednieuwe seizoen van Breaking Bad!

Win het gloednieuwe seizoen van Breaking Bad!

Geen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Met de dood van Gus Fring is Walts transformatie van een fatsoenlijke huisvader in een gewetenloze drugscrimineel bijna voltooid. Met Jesse en Mike (Jonathan Banks) als partners, is Walt van plan een klapper te maken in de meth-business. Maar de vruchten van zijn moorddadige operatie worden bedreigd door een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek, geleid door zijn genadeloze zwager Hank (Dean Norris). In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes. Geproduceerd door Vince Gilligan en Mark Johnson.


De wedstrijd is intussen afgelopen. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd.

Voor de fans van Breaking Bad: het laatste seizoen ligt al sinds 7 augustus 2013 in de winkelrekken!

Jesse Pinkman

Jesse Pinkman

 

Walter White

Walter White

    © 2012 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved
      
Geschreven door Stefaan