site stats
Wordt stewfie woord van het jaar in 2014?

Wordt stewfie woord van het jaar in 2014?

We konden er niet om heen: de laatste weken kon Stefaan Declercq geen voet meer buitenzetten of hij werd belaagd door een horde met smartphones uitgeruste fans. De medebestuurder en -oprichter van productiehuis STEW productions kon niet eens meer rustig een herdenkingsdienst bijwonen van een bevriende oud-president of op zijn gemak genieten van de wekelijkse zondagsmis in de Sint-Pietersbasiliek: her en der wilden bekenden en minder bekenden een zogenaamde selfie maken als blijk van Zijn aanwezigheid.

De paus poseert met Stefaan Declercq

De paus poseert met Stefaan Declercq

Onze raad voor vandaag: hou het eens rustig, Stefaan, beperk het aantal kiekjes tot een minimum en geniet ten volle van je 27ste verjaardag. Vanwege de voltallige redactie: een dikke proficiat!

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *