site stats

Gebruiksvoorwaarden

Deze website en de daarop verschenen posts vertegenwoordigen de persoonlijke mening van de auteurs en houden geen enkel verband met hun respectievelijke werkgevers.

Advertenties

Op bepaalde pagina’s worden discrete advertenties weergegeven. STEW wijst elke verantwoordelijkheid af voor de inhoud van deze advertenties en heeft op geen enkele manier banden met de adverteerders. STEW kiest niet welke advertenties getoond worden, dat wordt bij het advertentienetwerk of door de adverteerder gedaan. Als de bezoeker een onaanvaardbare advertentie terugvindt, mag hij het linkadres (na rechterklik > koppelingslocatie kopiëren) doorsturen via het contactformulier. Wij verbinden ons ertoe elke klacht te onderzoeken.

Eigendomsrechten

Alle rechten voorbehouden aan STEW. Het citeren van filmpjes, delen uit posts en/of links is toegelaten mits duidelijke vermelding van onze website Stew.be. In het geval van online publicaties, dient daaraan ook een directe hyperlink naar onze site worden toegevoegd (niet nofollow). Voor gedetailleerdere informatie omtrent eigendomsrechten, verwijzen wij de bezoeker door naar de Auteurswet van 30 juni 1994. Alle vernoemde merknamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.
STEW doet haar uiterste best het copyright op externe afbeeldingen te respecteren. We gebruiken daarvoor bij voorkeur afbeeldingen die voldoen aan de juiste Creative Commons licentie. Mocht de gebruiker een afbeelding opmerkingen waarvan hij meent dat hij de rechten bezit, mag hij ons altijd contacteren. Na onderzoek zullen wij de afbeelding indien gegrond onmiddellijk verwijderen.

Links naar derden

Deze website bevat links naar derden. Deze links dienen enkel ter informatie en vallen volledig buiten verantwoordelijkheid van de webmaster, zowel qua inhoud als qua kwaliteit. Een link houdt niet noodzakelijk in dat het webteam en de uitbaters van deze websites op de een of andere manier samenwerken of dat STEW informatie op deze websites goedgekeurd heeft.

Contactgegevens

STEW is te bereiken via e-mail.